1-3 Martie 2016 – Midlle East Electricity, Dubai, UAE

Suntem încântaÅ£i să vă anunţăm că SYSCOM WATER TECHNOLOGY prin noua sa companie XTRA SYSCOM LCC, din Dubai,  participă pentru a doua oară în calitate de expozant la ExpoziÅ£ia internaÅ£ională MEE 2016 (Middle East Electricity  Exhibition), ce se desfășoară în perioada 1-3 Martie 2016, Duabi,  Emiratele Arabe Unite, Dubai,  la Dubai World Trade Center.

Cu această ocazie, SYSCOM WATER TECHNOLOGY, împreună cu echipa sa de specialiÅŸti, vă aÅŸteaptă pentru prezentarea serviciilor din domeniul automatizarii si SCADA, la  standul RC19, Sheikh Rashid Hall, Dubai World Trade Centre.

 

Despre MEE 2016

Middle Easte Electricty  este cel mai mare proiect expoziÈ›ional din Orientul Mijlociu dedicat industriei energiei convenÈ›ionale È™i regenerabile È™i  îÈ™i propune să aducă în atenÅ£ia companiilor È™i experÈ›ilor din energie cele mai importante noutăți din domeniu  precum si cele mai noi tehnologii utilizate în energiile regenerabile.

Grupul de firme SYSCOM acordă o atenÈ›ie deosebită pieÈ›ei din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, înfiinÅ£ând în anul 2015 o companie subsidiară în Dubai - XTRA SYSCOM LLC. Astfel, putem interacÈ›iona direct cu clienÈ›ii È™i partenerii noÈ™tri din această zonă, iar participarea noastră la Middle East Electricty ne oferă oportunitatea de a prezenta cele mai noi tehnologii È™i servicii din domeniul automatizării, sisteme de achiziÈ›ii de date, aplicaÈ›ii software industriale È™i SCADA.

SYSCOM WATER TECHNOLOGY

Adresa: Bulevardul Basarabia 177, Sector 3, Bucuresti, ROMANIA

Email: office@syscom-water.ro