14-16 Martie 2016 Sales & Marketing Training

În perioada 14-16 martie 2016, SYSCOM WATER TECHNOLOGY participă la International Sales & Marketing Training, organizat de UNITRONICS Israel, la Barcelona, Spania.

Trainigul vizează perfecÈ›ionarea È™i consolidarea cunoÈ™tiinÈ›elor de marketing È™i vînzări a produselor Unitronics a tuturor partenerilor externi ai companiei.

Printre temele ce se vor aborda: prezentare produse noi; avantajele folosirii produselor Unitronics; studii de caz, povești de succes;

Despre UNITRONICS

Este o companie cu sediul în Israel, care proiectează, dezvoltă, produce È™i vinde  produse industriale de automatizare, controlere logice programabile, în principal (PLC). PLC-uri sunt produse electronice pe bază de calculator (hardware È™i software) utilizate pentru comanda È™i controlul maÈ™inilor performante. Compania oferă, de asemenea servicii de proiectare, construcÈ›ie È™i întreÈ›inere în cadrul proiectelor de automatizare, informatizarea È™i integrarea producÈ›iei computerizate È™i / sau sisteme logistice, depozite, în principal automatizate. Produsele sunt utilizate în petrochimice, automobile, de prelucrare a alimentelor, a materialelor plastice È™i textile, energie È™i mediu, precum È™i în industria de apă È™i de gestionare a apelor uzate.

http://www.unitronics.com/

SYSCOM WATER TECHNOLOGY

Adresa: Bulevardul Basarabia 177, Sector 3, Bucuresti, ROMANIA

Email: office@syscom-water.ro