24 – 27 Aprilie Project Iran

SYSCOM WATER TECHNOLOGY are plăcerea de a anunÈ›a că va participa alături de  delegatia oficiala a Romaniei È™i alte companii din domeniu, la Târgul internaÈ›ional ÈšProject Iran 2016.

România va participa la acest eveniment cu pavilion naÈ›ional organizat de Ministerul Economiei, ComerÈ›ului, È™i RelaÈ›iilor cu Mediul de Afaceri. AsociaÈ›ia Producătorilor de Materiale pentru ConstrucÈ›ii din România (APMCR) a fost desemnată să organizeze pavilionul naÈ›ional al țării noastre, în cadrul evenimentului ce va avea loc la Teheran, în Iran.

Evenimentul se va desfășura in perioada 24-27 aprilie 2016, la Teheran, Iran, iar SYSCOM WATER TECHNOLOGY va fi prezentă în cadrul pavilionului romanesc, cu un stand propriu, unde îÈ™i va prezenta serviciile È™i produsele în domeniul automatizării È™i SCADA.

PROJECT IRAN este o expoziție internațională dedicată materialelor de construcții, echipamente, utilaje, industria energetică; echipamente de iluminat.

Bazându-se pe succesul prima ediÈ›ie, care a avut loc în 2015, Project Iran s-a impus ca o platformă internaÈ›ională pentru a deschide porÈ›ile pentru comerÈ›ul internaÈ›ional în sectorul construcÈ›iilor din Iran.

Pentru mai multe detalii: www.project-iran.com

SYSCOM WATER TECHNOLOGY

Adresa: Bulevardul Basarabia 177, Sector 3, Bucuresti, ROMANIA

Email: office@syscom-water.ro