4-6 Octombrie Wetex Exibition

La începutul lunii octombrie, SYSCOM WATER TECHNOLOGY va fi prezentă în calitate de expozant în cadrul pavilionului românesc la WETEX 2016, cea mai mare expoziÈ›ie din regiune pentru industria apei, energiei, È™i tehnologiile de mediu.

România va participa la acest eveniment cu pavilion naÈ›ional organizat de Ministerul Economiei, ComerÈ›ului, È™i RelaÈ›iilor cu Mediul de Afaceri. AsociaÈ›ia Patronatul Român din Industria Electrotehnică (APREL) a fost desemnată să organizeze pavilionul naÈ›ional al țării noastre, în cadrul evenimentului ce va avea loc la Dubai, în UAE.

 (DESPRE WETEX)

Aflată la cea de-a 18-a ediÈ›ie, WETEX 2016 (expoziÈ›ie internaÈ›ională dedicată tehnologiilor din industria energetică, petrol, gaze, apă, electricitate, iluminat public), va avea loc 4-6 octombrie 2016 È™i va fi cel mai mare loc de întâlnire pentru investitori È™i factori de decizie din sectoarele energie, apă È™i de mediu.

Întinsă pe nouă săli mari la Centrul InternaÈ›ional de ConvenÈ›ii Dubai È™i Exhibition, WETEX

se va concentra pe întregul spectru de apă, energie È™i tehnologii de mediu È™i va reuni furnizori de soluÈ›ii, investitori, factori de decizie guvernamentali, potenÈ›iali parteneri de afaceri È™i a consumatorilor din sectoarele public È™i privat. WETEX va găzdui peste 1.000 companii internaÈ›ionale.

Mai multe detalii: https://www.wetex.ae/

SYSCOM WATER TECHNOLOGY

Adresa: Bulevardul Basarabia 177, Sector 3, Bucuresti, ROMANIA

Email: office@syscom-water.ro